Ghid pentru Terapia Snoezelen – integrarea senzoriala

1.200 lei

Descriere

Set de 3 volume despre integrarea senzoriala in MSE ( mediul multisenzorial controlat ).

Vol 1.

vol 1

vol 1

Multisensory Rooms and Environments: A Guide to Controlled Sensory Experiences ( 252 pagini)

Acest Ghid terapeutic conceput de profesionisti dezvaluie pe intelesul tuturor toate tainele terapiei Snoezelen :

Această resursă unică, complet fotocopiabilă oferă îndrumări și materiale pentru a ajuta acele medii multisenzoriale care se dezvoltă – spații construite artificial care încurajează relaxarea, aptitudinile sociale și învățarea prin stimularea celor cinci simțuri. Este deosebit de util pentru cei care lucrează cu persoane cu dizabilități multiple, această resursă explică teoria care stă la baza mediilor multisenzoriale, descrie diferitele tipuri și prezintă aspectele practice ale planificării, amenajării și dotării unui spațiu multisenzorial. Resursa conține, de asemenea, liste de verificare și instrumente utile pentru crearea de experiențe multisenzorice în ambele moduri, cum ar fi bucătăria, baia, grădina sau plaja. Mediile multisenzoriale sunt publicate folosind legătura de tip lay-flat fotocopie și reprezintă un instrument esențial pentru orice profesionist care lucrează cu persoane cu dizabilități multiple.

Vol 2

vol 2

vol 2

The Multisensory Handbook: A guide for children and adults with sensory learning disabilities. ( 176 pagini )

Susțineți un copil sau un adult cu probleme perceptuale senzoriale sau tulburări cognitive? Pentru persoanele care suferă de probleme senzoriale și cognitive, viața de zi cu zi poate deveni atât de imprevizibilă și haotică încât, în timp, lipsa angajamentului poate duce adesea la o stare de neputință. În acest text insightful, Paul Pagliano arată cum „neputința învățată” poate fi transformată în optimism învățat prin stimulare multisenzorială și explică modul în care un program de sprijin poate fi proiectat și modulat pentru a corespunde nevoilor, intereselor și abilităților persoanei. Complet de instrumente de evaluare și strategii de intervenție practice, ușor de utilizat și de multisenzor, această carte vă va ajuta:

  • favorizează un sentiment de ușurință cu mediul
  • copilul sau adultul experimenteaza plăcere și fericire

  • stimuleaza dorinta lor de a experimenta
  • incurajeaza invatarea , bunastarea sociala si calitatea vietii

Autorul oferă o multitudine de idei stimulatoare multisenzoriale care pot fi aplicate în comunicare, joacă, petrecere a timpului liber și recreere, terapie și educație. Resursele practice arată, de asemenea, modul de monitorizare și revizuire a aplicațiilor pentru a se asigura că acestea sunt utilizate în cele mai eficiente și mai plăcute moduri posibile. Informat de o perspectivă cuprinzătoare, cuprinzătoare și actualizată a cercetării și a teoriei, Manualul Multisensory va atrage profesioniștii primari dintr-o gamă largă de discipline, incluzând educația, sănătatea și asistența socială.

Vol 3

vol 3

vol 3

 

Sensory Stimulation: Sensory-focused Activities for People with Physical and Multiple Disabilities ( 248 pagini)

Învățăm despre lume în mod constant prin simțurile noastre și prin interacțiunea cu ea. Copiii explorează și joacă în medii diferite, descoperind ceea ce le arde sau îi doare, ceea ce poate fi mâncat, lucruri care miroși frumos și ceea ce înseamnă diferite sunete. Acest proces de explorare și învățare continuă de-a lungul vieții noastre. Din cauza dizabilităților fizice, senzoriale sau intelectuale, mulți oameni nu au avut aceleași oportunități de a explora și de a interacționa cu mediul lor. Activitățile axate pe senzoriali sunt concepute pentru a oferi medii în care persoanele cu dizabilități pot avea ocazia de a-și folosi simțurile pentru a învăța și a interacționa în mod mai semnificativ cu lumea. Această resursă fotocopiabilă oferă cititorului o abordare pas cu pas a organizării activităților bazate pe senzorială pentru îngrijitorii și alți profesioniști care lucrează cu persoane cu dizabilități fizice, multiple sau complexe. Este important, de asemenea, să prezinte informații despre stimularea senzorială într-un cadru care să cuprindă mediul zilnic al persoanei. Ideile de activitate se bazează pe alimente, băuturi, îngrijire personală și gospodărie și meșteșuguri și sunt păstrate simple, astfel încât acestea să poată fi introduse în rutina zilnică cu o întrerupere minimă. Formularele de evaluare și listele de verificare îi vor ajuta pe îngrijitori și pe personalul de asistență să monitorizeze și să înțeleagă nevoile și progresele clienților.

Timp de livrare 28 zile lucratoare