Reduceri!

Echipament muzical cu interfata tactila APPLE iOS, bluetooth

Prețul inițial a fost: 5.800 lei.Prețul curent este: 5.200 lei.

Descriere

 ECHIPAMENT INTERFATA MUZICALA  TACTILA PENTRU APPLE iOS , PENTRU COPIII CU SAU FARA DIZABILITATI”
Echipamentul contine :
– interfata muzicala tactila conexiune bluetooth
– unitate procesare date iPad Apple Pro
– software iOS : multiple aplicatii : muzicale, educative, comunicare pentru cei ce nu reusesc vocalizarea, etc
– husa suport iPad
– incarcatoare
– gentuta transport.
Acest echipament reprezinta o noua terapie prin muzica pentru copiii mai mici, copiii cu paralizie cerebrala, autism, sindrom down , intarzieri de dezvoltare,etc.  Aceasta terapie,  datorita scenariilor practice in care expresivitatea muzicii le cere un control dinamic , o focalizare sporita si o interventie sincrona in ritmul si contextul melodiilor pentru o  recompensa generoasa , le dezvolta reflexe, abilitati si expresivitate in comunicare, latura artistica – creatoare si incredere in sine.
Soft generos cu multe instrumente muzicale , poti alege sa canta alaturi de orice artist , in orice melodie si cu orice instrument vrei tu! Doar pornesti melodia si canti odata cu ea! Nu trebuie decat sa atingi cele 6 proeminente elastice ale cutiei muzicale si te vei auzi cantand alaturi de artisti tai preferati . Daca la chitara este dificil sa canti, cu interfata muzicala totul devine simplu si nu conteaza cu ce atingi instrumentul : cu degetele, cu cotul, cu pumnul, cu dosul palmei, cu capul, etc el va canta integrat in melodie si in tonalitatea ei. Acest instrument muzical este util si distractiv atat acasa cat si la scoala sau in invatamantul special. Se pot tine orele de muzica cu ajutorul lui si nu numai.
Acelasi dispozitiv poate fi si o interfata de comunicare pentru cei ce nu reusesc sa vocalizeze. Se pot inscrie in aplicatie : cuvinte sau fraze necesare comunicarii care vor fi redate de dispozitiv doar prin simpla atingere a celor 5 zone tactile. Util si in orele de logopedie.
In perioada 01 ianuarie – 31 martie 2020 beneficiati de pret promotional : 5200 lei. Pretul nu include transportul.
Termen de livrare 28 de zile lucratoare. Produsul se aduce la comanda ferma.