Reduceri!

Panou luminos, interactiv Aurora Boreala

Prețul inițial a fost: 7.500 lei.Prețul curent este: 6.500 lei.

Descriere

Panou luminos, interactiv Aurora Boreala.

Impresionant prin dimensiune si efect luminos inedit!

Sunetele sunt transformate într-un spectacol minunat de lumină si culoare .
Panoul răspunde la frecventa si volumul sunetului captat de 2 microfoane   si creeaza o experiență senzorială extrem de placuta si in acelasi timp dinamica.
Angajeaza, interactioneaza si recompenseaza! Încurajează învățarea, explorarea și determina un sentiment de alegere și abilitare.
De ce să nu încercați să bateți din palme, să fluierați sau să faceti chiar zgomote?

Prevazut cu 2 microfoane cu joc de lumini pe manerul lor, acest panou isi schimba valurile de culori in functie de sunetul din preajma.

Util si pentru logopedie, incurajeaza vocalizarea corecta a sunetelor. Dispozitivul este capabil sa redea calitativ si amplificat  sunetele captate de microfon, sunete ce sunt trecute printr-un sistem de corectie audio si procesate cu efecte sonore digitale. Prevazut cu bord de control sunet.

Se pot juca 2 copii simultan, ca intr-un concurs , fiecare va modula luminos partea lui de ecran, si cele 2 canale audio vor reda separat sunetul celor 2 microfoane.

Excelent pentru terapie și predare.
Dispozitivul este prevazut si cu un buton cu efect de sunet care permite utilizatorilor non-verbali să interacționeze alături de colegii lor

Dimensiunea: 160cm/90cm/10cm Pret 7 500 lei. Nu se mai fabrica!

Dimensiune noua redusa : 100/60/10cm. Pret 6 500 lei