Dus senzorial cu 4 lampi de Black Light si fibre glow

6.400 lei

Descriere

ECHIPAMENTE CAMERE SENZORIALE

Dus senzorial cu 4 lampi de Black Light si fibre glow

Cascada cu fibre fluorescente , 4 lampi UV ( black light) si oglinda convexa. Lumina black light are propietatea de a provoca stralucire radianta culorilor fosforescente si glow ( fluorescente ). In cazul de fata  : toate fibrele se activeaza in lumina stralucitoare colorata. Lampile UV au si un efect colateral pentru restul camerei, astfel incat tot ce e alb, fosforescent sau in culori „neon” se va activa prin stralucire. Intre lampile de UV se afla montata si o oglinda convexa ce multiplica efectul vizual. Fibrele au si un miez luminos iridiscent activat electric. Radiaza luminos si colorat la prezenta luminii Black light dar si din interior controlate electric.

Dimensiuni 60/60/180cm.

Se confectioneaza la cerere. Timp de executie 28 de zile lucratoare.

Se monteaza cu ajutorul unui carlig de tavan si se alimenteaza la 220v. Montajul se poate face in regie proprie si nu este inclus in pret.

O alta forma constructiva este cea liniara Pentru informatii si pret va rugam sa ne contactati pe adresa camera.senzoriala@gmail.com sau la tel 0769232050

Element important in camera senzoriala, asemanator cu perdeaua de fibra optica, insa raspunde in culori glow, neon, fosforescente.

Stimuleaza tactil, cognitiv, sursa de lumina colorata multicolor in camera senzoriala.